> Calamari Ripieni In Salsa Di Pomodoro. - Page 2 - Il mare in Tavola - AM FORUMS Jump to content

Calamari Ripieni In Salsa Di Pomodoro.


Recommended Posts

Ciao, io come variante uso soffriggere i tentacoli con un pò di cipolla, sfumare con un pò di bianco siciliano (Grillo, Catarratto, Insolia...), spezzettarli ed aggiungerli al ripieno!!

 

 

ottimo Dario :thumbup: proverò.

:bye:

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

6 un cuoco infallibile!

Anche questa è da leccarsi i baffi buona!!! :clapping::clapping::clapping:

;)

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...